tisdag 31 augusti 2010

Nyheter!

Nu har jag infört ett nytt material i webbutiken! Från och med idag säljs trähästen som finns i både svart och vitt. Färgvalet är matta kulörer som gör sig väldigt bra ihop med träämnet. Hästen är 20 cm hög och kostar 150 kronor. För er som inte redan varit inne på hemsidan kommer även bilder på hästarna här på bloggen.



måndag 30 augusti 2010

Övervåning "Toland"

Nu är hemsidan i full gång igen efter en del tekniska åtgärder och hemma i garaget väntar ett par nyheter som är på väg in i butiken. Det enda som kvarstår är fotograferingen som jag hoppas hinna med den här veckan.

Tills vidare tänkte jag att ni skulle få ta del av "Tolands" övervåning. Den kommer rymma ett vardagsrum med en liten kontorshörna, sovrum med utgång till en balkong samt en liten "walking closet" och ett litet litet badrum. Då huset inte är så stort blir mycket i liten skala som ni kanske märker, men vi får hoppas att det blir desto mysigare istället. Ett sommartorp för året runt boende skulle man kunna säga!
Här kommer bilderna, varsågoda!
Trappuppgång till vardagsrummet
Vardagsrummet
Sovrummet
Utågng till balkongen
Fönstret som kommer höra till badrummet

lördag 28 augusti 2010

Dopkort i all hast


Jaha, då var klockan halv ett. Fick i uppdrag att ordna kort inför morgondagens dop. En dator, skrivare, papper, penna, lite snöre och en blomslinga i kombination med varandra resulterade i dessa dopkort. Med tanke på tid och resurser tycker jag själv att dessa blev helt okej.

Dagen har jag spenderat i garaget där jag målat "kryddstegen", strykbordet, en lampfot och trähästar som snart är på väg in som nyheter i e-butiken. Har äntligen fått svar på vad som felat på min hemsida så nu ska det till lite små justeringar och sedan kör jag igång igen.

Under de kommande veckorna kommer även jul- och vinterkollektion att ta form och du är varmt välkommen att ge förslag på nya produkter som du skulle vilja se på tankspridt.se. Förslagen lämnar du till min mail tankspridt@hotmail.se

Trevlig helg!

fredag 13 augusti 2010

Nedervåning "Toland"

Nu börjar det hända saker inomhus då utsidan börjar bli så gott som färdig. Men det är långt ifrån inflyttningsklart. Isolering, golv, tak, ledningar med mera, med mera. Ja, mycket ska till men bra kommer det bli. Här kommer lite bilder tagna i nedervåningen!

Hallen

Gästrummet

Vedspis i köket

Burspråk i köket

onsdag 11 augusti 2010

Nya fynd!

På "ta till vara" fyndade min svärmor en strykbräda med träunderrede till mig. Jag har länge varit på jakt efter ett sådant men aldrig hittat något så gissa om jag blev glad! Allt trä ska målas och all textil ska bytas ut mot något nytt och fräscht men som ändå känns gammalmodigt. På samma ställe hittade hon även en hållare för strykjärnet så nu fattas bara själva järnet!


tisdag 10 augusti 2010

Klädstege på plats!

Nu är den hemmagjorda stegen målad och på plats. Ni som läser kanske tror att jag fått "dille" på stegar och kanske ligger det något i det. En stege är för mig både praktisk och dekorativ i dess olika former och färger. Den här vitmålade stegen kommer i alla fall att stå i mitt sovrum och på den kommer jag hänga begagnade kläder. Blir ett trevligt blickfång också då jag ser rakt in till dess plats i sovrummet ifrån köket. Här kommer lite bilder som jag tog idag!

lördag 7 augusti 2010

Stege


Nu har jag fyndat en trappstege hos mammas kusin och med den ska det såklart ske en liten omvandling. Med lite färg kommer den bli som ny igen! Frågan är bara om den ska vara svart eller vit? Jag vet i alla fall att den ska stå utomhus och vara en variant av kryddhylla. Hoppas kunna börja måla på tisdag så förhoppningsvis kommer ett färdigt resultat i slutet av veckan ut på bloggen.